RefWorks-kirjautuminen

Refworks-kirjautuminen ja Refworks-tilin luonti

HUOM! : Jyväskylän yliopiston RefWorks-sopimus päättyy 31.12.2021. Uusia Refworks-tilejä ei enää kannata luoda, sillä tilit todennäköisesti poistuvat käytöstä sopimuksen umpeuduttua. Jos olet aktiivinen Refworksin käyttäjä ja haluat säilyttää RefWorks-viitetietosi, sinun on siirrettävä ne toiseen viiteenhallintajärjestelmään vuoden 2021 loppuun mennessä. Vaihtoehtoja viitteidenhallintaan ovat esimerkiksi Zotero (https://www.zotero.org/) ja Mendeley (https://www.mendeley.com/). Kirjastotuutorin Refworks-ohjeeseen lisätään vinkkejä Refworksista toiseen järjestelmään vaihtamiseen. Lisätietoja.

Refworks viitteidenhallintaohjelma on Jyväskylän yliopiston opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä vuoden 2021 loppuun. Refworksin avulla voit tallentaa viitetietoja ja luoda tekstinsisäisiä viitteitä sekä lähdeluetteloita kirjoittamaasi tekstiin.

Lisätietoja Kirjastotuutorin Refworks-ohjeissa (Koppa)

Refworks-ohjevideot (moniviestin)

Kirjautuminen Refworksiin

Kirjautuminen Refworksiin

 

Refworks vaatii erillisen tilin. Tilin voi luoda Jyväskylän yliopiston sähköpostiosoitteella.

Luo tili Refworksiin (uusia tilejä ei kannata enää tehdä)

Jos sinulla on yliopiston käyttäjätunnukset, mutta ei yliopiston sähköpostiosoitetta, luo tili tämän linkin kautta: Luo Refworks-tili Jyväskylän yliopiston Haka-tunnuksilla (uusia tilejä ei kannata enää tehdä). Huom. Linkin kirjautumissivulla käsketään käyttämään yliopiston sähköpostiosoitetta, mutta tämä ei pidä paikkaansa, osoitteeksi kelpaa mikä tahansa sähköpostiosoite.

 

Jos käytät vielä vanhaa Refworksia, löydät kirjautumisen alta:

Vanha Refworks

Vanha Refworks

 

Lisätietoja: Matti Rajahonka